Publicerad i Swedish language

lillaMorsan och det svenska språket


Svenska och Morsan

Ni alla – mina fina följare vet kanske lite om mig och att jag ibland skriva fel då och då på mina berättelser.

Som ni läser på min blogg ”Om Mig” är att jag kommer från Indonesia, men undrar ni nånsin om hur länge jag har bott i det här landet ?
Jag har minsan bott här sedan 1998, det är ganska länge det. Men min svenska då! har det blivit bättre ? oh nejjj… långt ifrån det 🙂

Trots att jag kontrollerar mina meningar innan jag postar här, finns det alltid fel någonstans, här och där. Och igen rätta till … och rätta till!

Så vad jag menar med detta inlägg är att ”It is fine for me” om ni rättar till mig och min svenska och meddela mig om det, för att de felena som dycker upp, förblir mycket nyttiga för mig. Då lär jag mig något nytt, något bättre och något rätt. Pls don´t hesitate to correct me & my swedish.

God fortsättning till alla ❤

Författare:

Jag kallar mig själv lillaMorsan. Jag har flyttat från Indonesien & bosatt här sedan 1998. Livet i Sverige är både ris och ros, något sämre något bättre och något mittimellan som livet ska vara. Följa min vardag för att veta mer om mig och mina resor. Sharing is caring ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s