Vad är grejen med mardrömmar?


Jag vet inte exakt svaret! Men enligt min gammel farmor, de alltid kopplar alltid till vad som hade hänt, som händer dig just nu och som ska hända med dig och dina kära i framtiden. Är det så ?

Ända sen länge brukar jag vara upprörd när jag har mardrömmar. Det började när jag hade livskris med min dåvarande relation som sprack efter en lång förhållande.

Jag hade ohälsosamt relation att jag till slut packade min väska och gick ut genom yttredörren mitt i natten, lämnade mina sovande barn och blickade inte tillbaka. Så allvarligt dåligt skick av mig när jag klev ur genom dörren.

Sedan dess när jag hittat mitt eget ställe att bo i började mardrömmarna knäcka mig och min vardag.

Idag vaknade jag bredvid den man jag älskar så högt och såg att den fanns en annan kvinna sover mellan oss – och min man inte hade ett ord när jag frågar. Jag grät och grät bara för att han inte svara min fråga. Sveken från honom blev bara djupare. Jag kände rinnande tårar i mina kinder och blev vaken av det.

SEDAN insåg jag att det var bara mårdrömm!

Söndag – Andra Advent

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s