Det rosa (arm)bandet


Kära läsare, Jag tror säkert att ni ha vänner, grannar, idoler, släktingar som mer eller mindre drabbats av den hemska sjukdomen ”Cancer”. En sjukdom som tar människors liv! En sjukdom som ännu ej finns botmedel! En sjukdom som inte kan bli bota genom att krama den personen som drabbas utan den är en riktigt hemsk mördare.

Vi brukar säga att vi inte kan göra något åt sjukdomen, utan allt hänger på vårt eget öde. Men Visste ni att det finns flera vägar att ge stöd till de som drabbade. En enkel sätt att göra är tex. att köpa det rosa & blåa bandet/armbandet, oftast finns i kassan hos ICA, Lindex, APOTEK<3, XXL, mfl och det kostar inte så mycket.. Så vit jag vet är att pengarna går till en fond, en Cancerfond. Den fonden hjälper forskarna att fortsätta jobba för att kunna hitta en botemedel i framtiden.

Så kära läsare, gör som jag gjort idag, köp en rosa bandet/rosa armbandet och för er manliga läsare, köp det blåa bandet/armbandet, jag lovar att Ni verkligen gör skillnad.

Nu vill Morsan sluta skriva för att hon är så trött idag med allt körandet för både jobbet och skolbarnen till och från skolan. Morsan ska ta en lur en timme och hoppas att imorgon blir hon mer piggare. Ha det gott !

Annons

3 reaktioner till “Det rosa (arm)bandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s