Lashlift / Fransförlängning ?


Precis…, mycket bra fråga 🙂 Jag själv var inte så antusiatisk i skönhets fråga för att jag gilade inte så mycket smink. Men i min senare ålder började min nyfikenhet inom skönhet komma fram.

Det började det när jag bjöt hem mina indonesiska kompisar för middag. En kompis visade upp sina långa coh tjocka fransar som hon fixade månader tidigare. Hon var så nöjd och glad att jag började fundera på att skaffa en sådan oxo. Du vet jag var 43 år, kanske jag hade en sån 40års kris ?, vem vet.

I allafal nästan strax därefter bestämde jag mig att boka tid och gå till en skönhet salong i Sundsvall där min kompis fixade sina fransar. Jag tog en så kalad ”singel fransar” nånting. Det innebär att de fylla i lösfransen ”en efter en” på dina egna fransar. Det tog nästan två timmar, OMG tänkte jag, aldrig varit med om så här länge på en salong. Men jag var nöjd och fick min själv förtroende tillbaks. Jag kände mig så otroligt glad, jag födds på nytt liksom.

Hemma var det som vanlig igen förutom att du inte få duscha i två dygn, för fransarnas skul.

Några veckor har gått och lösfransarna började falla lite, kanske en frans i taget som sedan började falla många. Till slut var den historien över och igen ”back to basic”. Jag tänkte ja ja ja… jag har provat det allafal. Sedan dess har jag inte gjort något med fransarna. Jag kör som min gamla jag helt enkelt.

Men i år 2020 (ålder 47) var jag i farten igen hehe.. söker efter den där ”looken”, som ger dig bekräftelse att du är ok och pigare i vardagen. Man blir ju ledsen ibland när folk kommenterar: ”Hej hur mår du ? Är det okej med dig? Du ser trött ut, osv”. Alltså vem vill höra den där kommentaren !? Gilar du ?, nej det tror jag inte heller!

So en dag min man var hemma från Gävle och jag bokade tid på en skönshet salong här i Sundsvall nära hamnen som heter: JN Exclusive . Den här gången tog jag inte ”frans förlängning” UTAN Lashlift. Ja.. vad är det ? Ju.. med lashlift får de böjda och färgade dina fransar som ger dig ”mascara looken” i 6-8 veckor. Som sagt jag tog den och det var kortare tid än min förra. Men det är samma regel när det gäller fransarna, att de inte får våt eller olja i två dygn.

Ni kära läsare kanske undrar, vilken är bäst för mig och min ”look” ? Jag måste säga att jag väljer Lashliften. Därför att den är förutom billigare för min planbok, får mig även att se fin och naturlig ut. Läs mer om Lashlift här Ta hand om Er, Puss o kramm

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s