Att spela Cello


Många nybörjade musiker undrar: ”är Cello svårt att lära sig?” Processen att lära sig cello är inte svår, men det är viktigt att komma ihåg att cello inte är ett instrument för omedelbar tillfredsställelse. Det kräver fokuserad, dagligt träningstid och en bra lärare som hjälper dig på vägen.

Vår son började sin cello lektion när han var 5 år. Jag spelade med honom från början liksom andra föräldrar. Han visade intresse för musik instrument och sedan dess har han varit med i olika konserter i Sundsvall via sin Kulturskola www.kulturskolan.se

Nu cirka 2 år senare fortsätter och övar han själv med sin cello lärare, tillsammans med sina cellokompisar.

Gilar ditt barn musik ? dela gärna med er …

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s