Fånga dagen


Solen skinner och jag känner mig piggare. Sonen har varit hemma en hel vecka pga. hosta & förkyld. Jag jobbade mest hemmifrån, då min man jobbade i Gävle och stora barna gick i skolan.

Visa dagar mår Morsan sämre av olika anledningar i livet. Jag tackar Gud för att idag mår jag bättre. För dagen har jag inga specifika planer trots det soliga vädret, men kan hända att jag ska ta en sväng till Birsta för att köpa presenter till min dotter som fyller 18 nu till veckan. Vill gärna åka till Norra berget också för att njuta av dagen och ta några höstiga bilder.

Hoppas att ni alla ute mår bra. Fånga din dag ni med, kärlek till Er …

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s