Hösten


Jag bor i ett land med fyra årstider nämligen Vår, Sommar, Höst och Winter. Men hösten är lite special för mig. Det är något jag tycker att det blir varmt inom mig när jag ser träderna med olika färg och lövena är otroligt fina i färg och form.

Det blåser ofta under hösten men solen skinner fortfarande. Min ros blommar ännu likaså med mina perener. Tomater och Jordgubbarna är inte frusna än och går att göra sallad och äta.

Tyvärr ökar chansen att vara förkyld nu den här årstiden av året så det gäller att klä sig ordentligt med mösa och halsduk och varma jacka. Folk brukar säga att : ”Inget fel med väder/årstider utan klädderna” 🙂

Hoppas att ni läsare mår bra, please stay warm ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s